HouseMan

HouseMan doo je kompanija koja nudi uslugu profesionalnog upravnika Skupština zgrada. Ovu uslugu nudimo od 2010. godine i za sada nam je poverenje ukazalo oko 15.000 stanara, sa preko 180 ulaza sa teritorije Novog Sada. U poslu se svakodnevno susrećemo s velikim izazovima, rešavamo ih i postavljamo sebi nove ciljeve, kako bi bili još bolji, još kvalitetniji, tj. da bi krajnjim korisnicima pružili najbolje moguće iskustvo tokom života i boravka u višestambenim objektima. HouseMan posluje sa širokom mrežom firmi sa kojima sarađuje na poslovima tehničkog održavanja, održavanja higijene, liftova, hidrocela, gasnih stanica..., komunalnim ustanovama i zanatskim radnjama. Dinamika razvoja tržišta i pojava novih usluga koje nude profesionalni upravnici skupština stanara pokreće nas da budemo lideri u inovacijama i kvalitetu. Da bismo odgovorili na zahteve tržišta spremni smo da budemo direktno odgovorni za rezultate svog rada.

S obzirom da smo se tokom našeg poslovanja često sretali sa različitim pravnim problemima kao što su sporovi stanara oko nekretnina, legalizacija objekata i tako dalje, kako bi stanarima naših zgrada obezbedila efikasnije rešavanje problema i veću pravnu sigurnost od 2011. godine u saradnji sa advokatskom kancelarijom počeli smo da pružamo pravnu pomoć vezanu za svakodnevne probleme u kolektivnom stanovanju.

Od skoro nudimo i usluge izrade idejnih i glavnih projekata visokogradnje, dizajniranja i projektovanja enterijera, izvođenja pratećih građevinsko -zanatskih radova u sistemu inženjeringa i usluge konsaltinga prilikom uređenja, opremanja i adaptacija enterijera i stambenih objekata. Usluge se vrše u saradnji sa iskusnim timom arhitekata i inženjera koji poseduju projektantske i izvođačke licence Inženjerske komore.