Zaposlenje

Karijera

Dinamika razvoja tržišta i pojava novih usluga koje nude profesionalni predsednici skupština stanara pokreće nas da budemo lideri u inovacijama i kvalitetu. Da bismo odgovorili na zahteve tržišta spremni smo da pružimo šansu svima koji imaju preduzetnički duh, veru u sebe i svoje sposobnosti i želju da budu direktno odgovorni za rezultate svog rada. U poslu se svakodnevno susrećemo s velikim izazovima, rešavamo ih i postavljamo sebi nove ciljeve, kako bi bili još bolji, još kvalitetniji da bi krajnjim korisnicima pružili najbolje moguće iskustvo.

HouseMan tim

HouseMan se od 2010 godine uspešno razvija i raste paralelno sa svojim timom. Tokom rada prenosimo znanja jedni drugima i razvijamo timski duh. Cenimo dinamičnost, inovativnost i kontinuiran razvoj.Zaposlenima obezbeđujemo jedinstveno i dinamično radno okruženje, u kojem mogu da ostvare svoje profesionalne ciljeve.

Prijava za posao

Ukoliko Vas privlači zanimljiv i dinamičan posao u mladom i profesionalnom okruženju koje podstiče na učenje i profesionalno usavršavanje uz fleksibilno radno vreme, prijavom možete da postanete važan deo HouseMan tima koji svoje klijente uvek stavlja na prvo mesto.

 Izaberi …

Ovde postavite Vaš CV sa slikom u pdf ili word fajlu